Lourdesstichting Hoogwoud/Spanbroek

Lourdesstichting Hoogwoud/Spanbroek

Lourdes aan de voet van de indrukwekkende Franse Pyreneeën is in de maand juni weer bezocht door Westfriese pelgrims waaronder parochianen uit Hoogwoud en Spanbroek.
 
Pelle Reizen is in de maand juni weer in de gelegenheid geweest om na de corona perikelen een veilige reis te organiseren naar dit zuid Franse pelgrimsoord. Onze wachtlijst van 11 personen kon weer worden beloond met deze goed verzorgde reis van 8 dagen .
 
Het programma in Lourdes was ondanks de hoge temperaturen weer top voorbereid door de vrijwilligers van de blauwe brigade. De leuke mix van mensen uit West-Friesland, Rotterdam en Amersfoort was met twee volle bussen weer een gezellige en betekenisvolle beleving.
 
Eenieder kon zijn of haar rugzakje legen of een stukje last van de mede pelgrims overnemen waarbij de chemie van Lourdes "wonderen" verrichtte en de batterij opgeladen kon worden om thuis weer verder te kunnen.
 
Onze Lourdesstichting Hoogwoud/Spanbroek is de vele donateurs bijzonder dankbaar dat zij het mede mogelijk maken om mensen uit onze samenleving die het moeilijk hebben op hun levensweg dit steuntje in de rug te kunnen geven. Kent u mensen die volgens u hiervoor in aanmerking komen, horen wij dit graag via de e-mail (loosjos53@gmail.com).
 
Mocht u als u dit leest een gift overwegen dan kunnen wij melden dat onze stichting een ANBI status heeft waarbij het bedrag aftrekbaar is voor de belasting onder fiscaal nummer 818121403. Het bankrekeningnummer is NL05 RABO 0133 5938 94 ten name van de Lourdesstichting Hoogwoud/Spanbroek.
 
Bedrijven die een sociale betrokkenheid nastreven zijn uiteraard ook zeer welkom om ons financieel te ondersteunen.
 
Namens de vrijwilligers van de stichting wil ik iedereen bedanken voor hun bijdrage,
 
Jos Loos (voorzitter)

Diversen

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Noodnummer
Tel: 0653756586