Gaat u op ons stemmen?

Ook dit jaar organiseert de Rabobank West-Friesland weer een grote sponsoractie. Onder de titel van Rabo ClubSupport 2022, gaat de Rabobank veel geld verdelen onder verenigingen en goede doelen. De Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek (SBB) heeft zich ingeschreven voor deze actie en is toegelaten. Het is nu de bedoeling om zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de cheque.

Alle leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen. Zij ontvangen binnenkort per post of e-mail een unieke code waarmee gestemd kan worden.

Vanaf 5 tm 27 september 2022 kunt u via een online stemmodule uw stem uitbrengen.

Mogen wij ook dit jaar weer op uw stem rekenen? Wij staan geregistreerd onder: Categorie Cultuur (dus een filter instellen) Bonifatiuskerk Spanbroek. Wel even scrollen om de Bonifatiuskerk in Spanbroek te vinden.

Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek