Laat het sluiten van onze St. Bonifatiuskerk u onverschillig?

Wanneer u van mening bent dat de St. Bonifatiuskerk behouden moet blijven voor onze gemeenschap, kom dan op dinsdag 29 november om 19.30 uur naar onze kerk.

U weet natuurlijk ook dat het kerkbezoek op zondagmorgen al vele jaren afneemt. We zijn nu op een kritiek punt aangekomen of de vieringen op zondagmorgen nog in deze grote kerk plaats moeten vinden.

• Toch bent u misschien gehecht aan deze kerk omdat er bijzondere momenten uit uw familie beleefd werden.
  • Kan de St. Bonifatiuskerk in functie blijven voor belangrijke gebeurtenissen zoals de viering van het Kerstfeest, Pasen, Allerzielen, uitvaarten, oudejaarsavond, enz.?
  • Misschien zijn er ook nieuwe vormen van samenkomst en vooral ontmoeting te organiseren waaraan in onze gemeenschap behoefte bestaat?
  • Of omdat dat onze kerk niet gesloten mag worden omdat het interieur kort geleden nog genomineerd werd als één van de acht kerken in Nederland waar het Neogotische interieur het mooiste bewaard is gebleven.
  • Of omdat u vindt dat het gebouw met een aantal aanpassingen ook voor meerdere andere doeleinden gebruikt kan worden.

In verband met de organisatie en de voorbereiding van de avond stellen wij het op prijs wanneer u zich aanmeldt secretariaat@sintbonifatiusparochie.nl

De pastores, het bestuur van de regio de Waterkant en de parochieraad nodigen u van harte uit voor deze bijeenkomst.

Geopend
dinsdag 9:30 - 11:00 uur