wo. 5 april Zanggroep ALOM

wo. 5 april Zanggroep ALOM

Tijdens  de Goede of Heilige Week op woensdag 5 april om 19.00 uur verzorgt Zanggroep ‘Alom’ een bijzondere Passieviering in de St. Bonifatiuskerk van Spanbroek.

Zanggroep ‘Alom’ is een koor van twaalf mannen en vrouwen, woonachtig in onze regio. De zanggroep wordt begeleid door dirigente Marjo Bosch op de piano.

De naamgeving ALOM is een afkorting van Alpha en Omega, van Alles Omvattend. Alom verzorgt eigentijdse bezinningsvieringen rondom het verhaal van God en mensen. De thema's zijn door Wilma van Ophem geschreven. 

Het thema van de viering in de Goede of Heilige Week: MENS MET EEN 'PASSIE', beschrijft op indrukwekkende wijze de laatste levensdagen rond het lijden en sterven van Jezus Christus in zeven passages d.m.v. stemmige gedachten, gedichten en meditatieve momenten. Deze worden afgewisseld door vierstemmige, eigentijdse liederen die 'binnen' mogen komen in ons hart. Herkenbaar, voor ieder van ons persoonlijk.

Iedereen is van harte welkom, om op bezin(g)volle wijze stil te worden rond het kruis van een... MENS MET EEN 'PASSIE'. Pastor Jan Verbruggen is de voorganger in de viering. 

Diversen

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Geopend
dinsdag 9:30 - 11:00 uur

Noodnummer
Tel: 0653756586