WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

Beste parochianen, beste vrienden,
Op zaterdag 26 mei zal ik in Haarlem tot priester gewijd worden en de dag erna zal ik als neomist in mijn eerste Eucharistie in de
Lambertusparochie in De Weere voorgaan. Er zijn vele familieleden en vrienden uit Spanje en Duitsland die naar Nederland zullen komen om deze bijzondere dagen met mij te beleven.

Graag wil ik ook jullie op de hoogte brengen over deze dagen. Regio “De Waterkant” is de plaats waar ik de belangrijkste stap in mijn leven ga doen. Ik word priester niet voor mijzelf, maar om mijn taken en mijn leven met anderen te delen. Het wordt dus geen feest voor mijzelf alleen, maar ook een feest voor jullie. Daarom wil ik u van harte uitnodigen om mij te begeleiden bij deze bijzondere gelegenheid om zo de vreugde van deze dagen samen te vieren. Hierbij (zie bijlage) vindt u een officiële uitnodiging.

Wilt u meegaan naar Haarlem op zaterdag 26 mei? U kunt u aanmelden via het secretariaat van de Lambertusparochie in De Weere (Tel. 0229581313, email: , ) zodat het vervoer georganiseerd kan worden.

In blijde afwachting om jullie te zien op dit feest en met vriendelijke groeten,
Diaken Álvaro A. Rodríguez Luque