WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

Eerste Communie
Met Anne-Marie en alle andere kinderen die hun communie gingen doen, kwamen we bij de kerk. We gingen daar in ons projectboek schrijven of knutselen. Thema's waren: de naam, manna, huis van God, heel, vijf broden en twee vissen, blijf dit doen, Jezus is bij ons en de familie van de kerk.
We deden dit voor onze eerste Communie. Die was zondag 15 april. Iedereen had mooie kleren aan. Pastor Nico was jarig. We zongen met zijn allen voor hem. We zongen ook samen met het koor bij het altaar. Dat vond ik erg leuk.
En de hostie was wel bijzonder, maar smaakte eigenlijk nergens naar. Toen was het afgelopen. We gingen naar huis met de familie die ook in de kerk was. We kregen lekkere taart en ik kreeg
ook nog cadeautjes. Het was een bijzondere &
een leuke, gezellige dag!
De laatste bijeenkomst met alle kinderen hebben we het werkboek uitgemaakt. We mogen het boek houden. En we kregen nog een stukje taart, met een foto van ons bij het altaar.
Door: Niek van Diepen