WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

Voorstelviering vormelingen

Op zondag 22 april vond in de St. Bonifatiuskerk in Spanbroek de voorstelviering van de vormelingen plaats. Deze groep bestaat
uit 28 kinderen uit De Weere, Spanbroek en Hoogwoud. Pastor Anne-Marie van Straten ging op deze zonnige zondag voor in de
viering. De muzikale ondersteuning werd verzorgd door Zanggroep Samen.

Alle vormelingen hadden thuis een schild gemaakt waarop ze afbeeldingen hadden geplakt van onderwerpen die voor hen belangrijk zijn. De kinderen vertelden over hun sporten en andere hobby’s. Deze schilden komen in de kerk van de eigen parochie te hangen.

Tijdens de viering had de liturgie een link met schapen. Alle kinderen hadden een voorwerp meegenomen dat met schapen te maken heeft. Anne-Marie verwerkte dit op inspirerende wijze in de overweging. We kijken met elkaar terug op een prachtige viering!

De komende weken gaan de kinderen, samen met hun ouders, de leden van de werkgroep en met Anne-Marie, verder met de voorbereiding naar de grote dag. Zo zullen zij onder andere een bezoek brengen aan de Bavokerk.

Op vrijdagavond 15 juni ontvangen de kinderen het Sacrament van het Heilig Vormsel in de St Jans Geboortekerk te Hoogwoud. Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere viering bij te wonen. Graag tot dan!