WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

Bezoekgroep ‘Omzien naar Elkaar’

Leden van de bezoekgroep Omzien naar Elkaar hebben contact met mensen uit de parochie die langdurig ziek zijn, een verlieservaring verwerken, zich alleen voelen of om een andere reden tijdelijk of langdurig een steuntje vanuit de parochie nodig hebben. Zij komen in gesprek over concrete aspecten van geloven en leven. Kernwoorden, zoals luisteren, aandacht en vertrouwen zijn belangrijk in het contact.

De groep bestaat uit elf vrijwilligers. In iedere bijeenkomst met de groep, vijf keer per jaar, realiseren we ons hoe waardevol de contacten met parochianen zijn. Zij lopen graag een eindje mee op uw levensweg. Let wel: de privacy van de personen verdient bij ieder van ons respect! Behalve regelmatig bezoek bij een parochiaan brengen zij een bloemetje bij hen die 80 jaar, 85, 90 jaar of ouder worden.

Contactpersoon is Els Verbruggen 0226 351951of