Ga je met ons mee naar Lourdes?

Nog nooit naar Lourdes geweest ?
Nu je kans om met een kleine groep, vanuit de Waterkant, begeleidt door Yvonne Heddes en Pastor Nico Knol naar deze bijzondere bedevaartsplaats in Zuid Frankrijk te gaan.

Als je als toerist naar Lourdes gaat kijk je met een andere bril naar deze plaats waar per jaar duizenden mensen op verhaal komen. Lourdes is een beleving, is iets wat je niet loslaat als er eenmaal geweest bent.
Door jarenlange ervaring weten Yvonne en Nico je te begeleiden wanneer je voor het eerst naar deze bijzondere plaats gaat.
Het maakt ons niet uit hoe jong of oud je bent..... iedereen krijgt de zorg en aandacht die zij/hij verdient en/of nodig heeft.
Iedereen is welkom om mee te gaan en wij beloven je een betekenisvolle reis.

Op zondag 16 september gaan we met de bus naar Maastricht en van daar uit vliegen dan naar Zuid-Frankrijk. Er bestaat ook een mogelijkheid dat we via Schiphol-Toulouse vliegen.

De bedevaart duurt 6 dagen, dus vrijdag 21 september gaan we weer naar huis. We logeren in een gezellig familiehotel, d’Irlande, vlakbij de Heiligdommen.
De eerste dag gaan we op verkenning op de Heiligdommen en hebben we de openingsviering. De volgende dag is de stadswandeling en lopen we langs het geboortehuis van Bernadette en het Cachot; daar vanuit vertrok Bernadette naar de grot en beleefde ze de verschijningen.
Verder hebben we een Mis aan de grot, we lopen de Kruisweg, de Internationale Hoogmis in de Pius X, de viering met handoplegging.

En natuurlijk gaan we ook genieten van de mooie omgeving in de Pyreneeën en bezoeken we het plaatsje Gavernie. Hier ontspringt de rivier de Gave die ook langs de grot in Lourdes stroomt. Een dagje relax om zo ook je gedachten te laten stromen.

Ben je geïnspireerd door dit artikel en wil je graag met ons mee, dan mag je mij bellen op 06-51605562 of mailen via . Ik geef u graag nadere informatie over deze reis, tevens wordt deze reis mede ondersteund door de Lourdes stichting Hoogwoud-Spanbroek en zult u ook mede parochianen als reisgezelschap aantreffen.

Met vriendelijke groet, Pastor Nico Knol en Yvonne Heddes en namens de Lourdes stichting Jos Loos