Record opbrengst Actie Voedselbank West-Friesland

In het weekeinde van 7 en 8 november was er een actie (door de PCI Hoogwoud-Spanbroek) voor Voedselbank West-Friesland.

Bij de Bonifatiusschool en ‘t Ruimteschip startte de inzameling van houdbaar voedsel en broodbeleg al op maandag 2 november. Het resultaat is fantastisch.
De ouders en kinderen van de Bonifatiusschool zorgden voor ruim 11 volle kratten. Bij ‘t Ruimteschip konden 6 kratten worden opgehaald.
Met deze aantallen zijn alle records van voorgaande jaren gesneuveld. Gemiddeld ruim 40 procent meer dan in 2019.

Tijdens de inzameling in het Parochiecentrum van Spanbroek werd heel veel houdbaar voedsel gedoneerd. Totaal ruim 4 volle kratten. Hoogwoud boekte ook een nieuw record met 8 kratten.
Ook na de Oecumenische viering in de kerk van De Weere werd veel voedsel gedoneerd.
De collectes in de kerken van De Weere, Hoogwoud en Spanbroek hebben veel opgebracht, vooral als je bedenkt dat er tijdens een viering maar 30 personen in de kerk mogen zijn. Een aantal gulle gevers hebben een bedrag gestort op de rekening van de PCI. Hierdoor kan er 350,40 euro worden overgemaakt naar de voedselbank.

De PCI Hoogwoud-Spanbroek bedankt u, namens de gezinnen die gebruik maken van Voedselbank West-Friesland.

Als u bent vergeten aan deze actie mee te doen en u toch nog een bijdrage wilt geven, kunt u een bedrag overmaken naar de Voedselbank West-Friesland, Hoorn. Met vermelding Actie Hoogwoud-Spanbroek. Het rekening nummer is: NL12 ABNA 0543 4865 91.