VIRTUELE 40MM SPONSORWANDELTOCHT

Bestaande vorm 40MM sponsorwandeltocht
Sinds jaar en dag is het een feit: op de zaterdag na Hemelvaartsdag vindt de sponsorwandeltocht van de 40MM plaats. Alle 40MM wandelaars lopen geld bijeen om alle 40MM projecten te kunnen ondersteunen. Dit betreft vele kleinschalige projecten in de minder ontwikkelde landen. Verschillende daarvan zijn opgezet door mensen afkomstig uit Hoogwoud, Opmeer en Spanbroek.
 
De wandeltocht wordt gekenmerkt door de gezellige sfeer. Het straalt plezier uit van zowel de wandelaars als de talloze vrijwilligers om er een geslaagd evenement van te maken. 
 
Versie 2021: virtuele 40MM sponsorwandeltocht
Helaas kan door corona dit jaar de wandeltocht niet in de bestaande vorm plaatsvinden, maar gelukkig wel in een nieuwe vorm: een virtuele sponsorwandeltocht! Dit betekent dat de wandelaars niet genieten van het mooie parcours zoals wij uitzetten, maar dat de wandelaars zelf kunnen bepalen wanneer, waar, welke en in hoeveel dagen zij de route lopen! Uiteraard mag er ook voor gekozen worden om niet de gehele 40 km te lopen. Dit alles wordt geregistreerd in een speciale app. We hebben de maand mei dan ook uitgeroepen tot ‘mei wandelmaand’. Een totaal nieuwe opzet, maar wel passend voor deze tijd. Juist nu is het zo belangrijk om te sporten en fit te blijven, dus we hopen vele wandelaars jong en oud (uit heel West-Friesland en daarbuiten) te kunnen motiveren om sponsorgeld in te zamelen en de wandelschoenen aan te trekken!
 
Kinderroute 
Net zoals altijd hebben wij ook nu aan de kleine wandelaars gedacht. Je kunt ervoor kiezen om samen met je kind(eren) een route van 4 km te lopen. 
 
Hoe gaat het in zijn werk?
  • Download de Racemap app.
  • Ga naar onze website www.40mm.nl en schrijf je in. Dit kan vanaf 1 april tot uiterlijk 24 april 2021. De kosten zijn € 3,-.
  • Check je mailbox of je de bevestigingsmail hebt ontvangen.
  • Download het sponsorformulier vanaf onze site en laat je door zoveel mogelijk mensen sponsoren. 
  • Eind april ontvang je de instructiemail waar je startnummer in zit en de uitleg over het gebruik van de app. 
  • Het is mei! Trek je wandelschoenen aan en geniet van de omgeving, de rust, het kletsen met een bekende, etc. Doe het op je eigen manier, hoe jij het wil! 
 
Samen lopen 
Omdat wij nu nog niet weten welke coronamaatregelen gelden in mei, denken wij dat het lopen met een groep niet mogelijk zal zijn. Hoe leuk is het dan ook dat je alle bekenden die meelopen live kunt volgen via de app? Als uzelf niet voldoende thuis bent in de computerwereld kunt u wellicht hulp van kinderen of kleinkinderen vragen. 
 
Wij hopen dat op deze manier de 40 MM een succes wordt en niet uit het collectief geheugen verdwijnt.
 
MOV-groep Spanbroek

Diversen

Agenda
Linkjes

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Noodnummer
Tel: 0653756586