Vrijwilligersavond St. Bonifatiusparochie

dagen
uren
minuten
seconden
Beginnend op 04-03-22 19:30
Gezien: 176

In onze parochie gebeuren er gelukkig nog heel veel goede dingen. Het wordt gewoon gedaan. We hebben ook allemaal maar een beperkte kennis van wat er gebeurt en hoeveel inzet dat ook dikwijls vraagt. 
Als dank en waardering nodigt de parochieraad daarom alle vrijwilligers uit voor een feestelijk avond op vrijdag 4 maart om 19.30 uur in het Kerkhuys. Deze avond is niet alleen een dankjewel avond, maar ook vooral een avond van ontmoeting en bemoediging. 

We beginnen de avond met koffie en iets lekkers. Om 20.15 uur is er een optreden van Frans Moussault, musicus, en Rob Hoogenboom, franciscaan. Rob vertelt middeleeuwse verhalen uit ‘De Fioretti’ (De Fioretti zijn bloemrijke verhalen over Franciscus van Assisi) over de richting in je leven, over verbondenheid met de schepping en over omgaan met leed. 
Met zijn basklarinet geeft Frans Moussault kleur aan de verhalen. Hij neemt je mee naar de diepere lagen van deze vertellingen. Zijn klanken raken en vervullen de ziel. Het programma duurt een uur. 

Daarna biedt de parochie u een drankje en een hapje aan als een bijdrage aan een gezellige ontmoeting.

Graag aanmelden via e-mail naar Jan Verbruggen (naam en aantal personen).

Patty Wagenaar-Harmes en Jan Verbruggen

Diversen

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Noodnummer
Tel: 0653756586