WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

 •  st-jozef-begravenisBegrafenisvereniging Sint Jozef Spanbroek/Opmeer - opgericht in 1955 - is een vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging regelt de begrafenis of crematie voor de leden en niet leden en neemt voor leden (een deel) van de kosten voor haar rekening.
 • zonnebloem

  De afdeling Spanbroek, die op 30 maart 1978 is opgericht, is een levendige afdeling met meerdere vrijwilligers.

  De missie van de Zonnebloem is dat zij een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt. Door mogelijkheden te bieden om contacten te leggen en erop uit te trekken, levert deze afdeling een plezierige impuls aan hun leven.

   

   

 • advienatAdveniat Geloofseducatie is eind 2010 ontstaan uit de Katholieke Bijbelstichting. Het is de nieuwe naam boven een bijzonder uitgeefprogramma. Adveniat heeft als doel het bijbels geïnspireerde geloofsverhaal vanuit de katholieke traditie door te vertellen, met bijzondere aandacht voor de jongere generaties. De naam is ontleend aan de zinsnede uit het Onze Vader: adveniat regnum tuum - uw koninkrijk kome.
 • centrum-voor-levensvragenLevensvragen zijn vragen over de zin van het leven. Ieder mens heeft levensvragen of vragen rond het bestaan. Soms stelt iemand de vraag direct, zoals: "Wat is de zin van mijn leven?"
  Vaak ook leven deze vragen onder de oppervlakte. Mensen komen er pas mee als er ruimte en tijd voor is, in vertrouwelijk contact met een ander.
 • vnbVNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie en organiseert sinds 1883 bedevaarten naar Lourdes. Sinds 1948 organiseert VNB ook reizen naar andere bestemmingen die een belangrijke rol in het katholieke geloof vervullen of hebben vervuld. Zij heeft dus ruim 130 jaar ervaring in het begeleiden van pelgrims; een garantie voor een betrouwbare service. VNB is een stichting en een non-profit organisatie.
 • encounterMet Encounter onderhoud je je relatie. Je voorkomt of doorbreekt de sleur die zomaar kan ontstaan binnen een relatie of huwelijk. Met de methode van Encounter ontwikkel je jezelf en verdiep je je leven.
 • logo20131Inspiratie voor iedereen. Geloof, lifestyle en media uit katholiek Nederland.