Adveniat Geloofseducatie

Adveniat Geloofseducatie

Adveniat Geloofseducatie is eind 2010 ontstaan uit de Katholieke Bijbelstichting. Het is de nieuwe naam boven een bijzonder uitgeefprogramma. Adveniat heeft als doel het bijbels geïnspireerde geloofsverhaal vanuit de katholieke traditie door te vertellen, met bijzondere aandacht voor de jongere generaties. De naam is ontleend aan de zinsnede uit het Onze Vader: adveniat regnum tuum - uw koninkrijk kome.

Begrafenisvereniging Sint Jozef

Begrafenisvereniging Sint Jozef

Begrafenisvereniging Sint Jozef Spanbroek/Opmeer - opgericht in 1955 - is een vereniging zonder winstoogmerk. De vereniging regelt de begrafenis of crematie voor de leden en niet leden en neemt voor leden (een deel) van de kosten voor haar rekening.

Centrum voor Levensvragen

Centrum voor Levensvragen

Levensvragen zijn vragen over de zin van het leven. Ieder mens heeft levensvragen of vragen rond het bestaan. Soms stelt iemand de vraag direct, zoals: "Wat is de zin van mijn leven?"
Vaak ook leven deze vragen onder de oppervlakte. Mensen komen er pas mee als er ruimte en tijd voor is, in vertrouwelijk contact met een ander.

Encounter

Encounter

Met Encounter onderhoud je je relatie. Je voorkomt of doorbreekt de sleur die zomaar kan ontstaan binnen een relatie of huwelijk. Met de methode van Encounter ontwikkel je jezelf en verdiep je je leven.

Katholiek.nl

Katholiek.nl

Inspiratie voor iedereen. Geloof, lifestyle en media uit katholiek Nederland.

Stichting VNB

Stichting VNB

VNB is officieel erkend door de Nederlandse bisschoppen­conferentie en organiseert sinds 1883 bedevaarten naar Lourdes. Sinds 1948 organiseert VNB ook reizen naar andere bestemmingen die een belangrijke rol in het katholieke geloof vervullen of hebben vervuld. Zij heeft dus ruim 130 jaar ervaring in het begeleiden van pelgrims; een garantie voor een betrouwbare service. VNB is een stichting en een non-profit organisatie.

Zonnebloem afdeling Spanbroek

Zonnebloem afdeling Spanbroek

De afdeling Spanbroek, die op 30 maart 1978 is opgericht, is een levendige afdeling met meerdere vrijwilligers.

De missie van de Zonnebloem is dat zij een positieve bijdrage willen leveren aan het leven van mensen die door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd lichamelijke beperkingen hebben en voor wie als gevolg daarvan sociaal isolement dreigt. Door mogelijkheden te bieden om contacten te leggen en erop uit te trekken, levert deze afdeling een plezierige impuls aan hun leven.

Berne Media - Abdij van Berne

Berne Media - Abdij van Berne

Berne Media stelt zich als doel mensen in contact te brengen met de bevrijdende kracht van de Goede Boodschap op een manier die aansluit op deze tijd. Dit doet zij met een breed palet aan uitgaven, producten en diensten op het gebied van geloof en spiritualiteit.

Berne Media bestaat uit een uitgeverij en een boek- en abdijwinkel en is als zakelijke onderneming gelieerd aan de Abdij van Berne. De abdij, uitgeverij en winkel vormen samen al jarenlang een sterke combinatie op de markt van geloof en spiritualiteit, zowel in Nederland als in Vlaanderen.

Diversen

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239


Geopend

dinsdag 9:30 - 10:30 uur


Noodnummer

Tel: 0653756586