Gaat u op ons stemmen?

Gaat u op ons stemmen?

Onder de titel van Rabo ClubSupport 2023, gaat de Rabobank veel geld verdelen onder verenigingen en goede doelen. De Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek (SBB) heeft zich ingeschreven voor deze actie en is toegelaten. Het is nu de bedoeling om zoveel mogelijk stemmen binnen te slepen. Hoe meer stemmen, hoe hoger het bedrag van de cheque.

Alle leden van de Rabobank West-Friesland kunnen stemmen. 

Vanaf 4 tm 26 september 2023 kunt u via een online stemmodule uw stem uitbrengen. Dat is heel eenvoudig. 

Hoe werkt het stemmen in de Rabo App? Door in te loggen in de app of op de Rabobank website en via 'Zelf regelen' en vervolgens 'Mijn Lidmaatschap' kan je klikken op Rabo ClubSupport. Log in en ga via 'Zelf regelen' naar 'Lidmaatschap' en druk daarna op de knop 'ClubSupport'.

Mogen wij op uw stem rekenen? Wij staan geregistreerd onder: Categorie Cultuur (dus een filter instellen) Bonifatiuskerk Spanbroek. Wel even scrollen om de Bonifatiuskerk in Spanbroek te vinden.

Via de media zult u gelezen of gehoord hebben over sluitingen van kerken. Het gaat dan om samenvoegen van geloofsgemeenschappen en herbestemmen of demoveren van kerkgebouwen. De Bonifatiuskerk is een Rijksmonument en zal zeker als gebouw behouden blijven. Het heeft dus wel degelijk zin om op ons te stemmen. Het kerkgebouw blijft!
 
Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek

Diversen

Contact

Spanbroekerweg 186
1715 GV SPANBROEK
Tel: 0226 351 239

Geopend
dinsdag 9:30 - 11:00 uur

Noodnummer
Tel: 0653756586