WE BUILD THE FUTURE FOR YOU!

Fusce suscipit varius mim sociis natoque penatibus et magnis dis.

Samen bidden uit dankbaarheid, samen bidden om kracht en troost. Namen van dierbaren nog eens laten klinken. Daarvoor kunnen gebedsintenties aangevraagd worden.

Aan het begin van het nieuwe jaar is dat een goed moment om te doen. U voorkomt dat het misschien wordt vergeten en dat de datum waarop u een intentie had willen laten lezen, al voorbij is. Ook bent u er dan zeker van dat uw intentie wordt vermeld in Sjaloom, ons parochieblad. Natuurlijk kunt u ook in de loop van het jaar intenties opgeven.

Dit kan op de volgende manieren:

• tijdens de openingsuren van het parochiesecretariaat dinsdag en donderdag van 9.00 - 11.00 uur
  • schriftelijk in de brievenbus van het parochiecentrum, Spanbroekerweg 186
  • mailen naar
  • via deze website op Homepagina, links onder kopje Invulformulieren.

De vrijwillige bijdrage per intentie bedraagt minimaal € 11,-

U kunt uw bijdrage - liefst gepast - contant betalen bij opgave of overmaken naar het rekeningnummer van de parochieraad: NL50 RABO 0350 7000 36 o.v.v. gebedsintenties en de genoemde intentie.

Parochiesecretariaat