Een gokje wagen in het nieuwe jaar

Meespelen met de VriendenLoterij

Sinds 2006 doet de Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek mee met de VriendenLoterij. Deze loterij is op initiatief van Humanitas in 1989 opgericht en sponsort goede doelen. Eén van deze doelen is onze Stichting. Als u een lot koopt en u geeft aan dat u mee wilt spelen voor onze Stichting dan komt bijna 50% van de waarde van uw lot ten gunste van onze Stichting. Dit wordt geoormerkt spelen genoemd. Daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee.

Om de loterij nog aantrekkelijker te maken wordt de prijzenpot regelmatig extra uitgebreid. Dus naast geldprijzen kunt u dan zomaar kaartjes winnen voor een voorstelling of voetbalwedstrijd, een appel- of ijstaart, een fiets, televisie of auto om maar eens iets te noemen. Allemaal extraatjes die het spelen in de VriendenLoterij zo leuk maakt.
De prijs per lot bedraagt € 14,00 per keer. Er zijn 14 trekkingen per jaar. Opzeggen kan overigens per maand via een briefje aan de VriendenLoterij of door het opzegformulier op de site van VriendenLoterij in te vullen.

Heeft u zin om mee te gaan spelen? Neem dan contact op met onze penningmeester Martien Rijkhoff, Zandwerven 4 tel. 0226-359440. Hij kan u alle informatie verstrekken en u helpen met aanmelden om mee te gaan spelen met de VriendenLoterij. U maakt kans op mooie prijzen en onze Stichting profiteert mee. Houdt u wel van een gokje in het nieuwe jaar? Schroom niet en bel onze penningmeester (0226-359440)!

P.S.
Misschien speelt u al mee maar heeft u niet aangegeven voor welk specifiek doel u mee wilt doen. Het is mogelijk een overweging waard om hier in verandering aan te brengen en onze Stichting als doel aan te geven. Ook daarmee kan onze penningmeester u helpen.

Stichting tot behoud van de Bonifatiuskerk in Spanbroek